Brațul trifoi al noilor difuzoare Bluetooth cateră la clutzy, rupt și lipsit de baterie - Home Theater - 2019

Fernado din Bārbuleşti - Fraților Treziţi-vā - [Videoo Oficial] 2018 (Mai 2019).

Anonim

Astăzi, producătorul audio Braven a anunțat trei modele noi de difuzoare Bluetooth: 850, BRV-1 și 570. Să aruncăm o privire la începători.

850

Verificați opinia noastră despre difuzorul bluetooth Braven 850.

Similar cu binecunoscuta Six Series, 850 este mult mai mare decat rudele sale, concentrandu-se pe un sunet puternic, dominat de camera. S-ar putea să fie ceva important (așa cum suntem în prezent), ceea ce este dificil de confirmat sau negat, dar difuzorul acoperit cu aluminiu aproape de picioare are mai mult decât un truc în manșetă. 850 se spune că percepe dispozitive 2.1A, cum ar fi tablete și anumite dispozitive celulare, o caracteristică nemaivăzută de la un difuzor Bluetooth.

Preț: 300 RON
Disponibilitate: TBA

BRV-1

Verificați opinia noastră despre difuzorul bluetooth Braven BRV-1.

BRV-1 este taxat ca un difuzor mai robust, unul care vă poate însoți în aventuri în aer liber. Rezistent la apă, absorbant de șocuri și ultra-ușor, butonul BRV-1 mic, dar foarte rezistent, joacă timp de 12 ore într-un clip. Oh, și ca o notă laterală, de asemenea, sport un destul de dulce Tron-ca design.

Preț: 170 $
Disponibilitate: februarie 2013

570

Dacă portofelul dvs. nu este la fel de înclinat pe cât doriți, modelul 570 este adaptat consumatorului care ține cont de buget. Potrivit lui Braven, semnătura audio a lui 570 este identică cu cele mai scumpe Serii Șase. Difuzorul poate scoate această semnătură pentru o durată de 10 ore la un moment dat și este dotat cu un corp de polimer rezistent la impact, dacă sunteți de tip klutzy.

Preț: 120 $
Disponibilitate: ianuarie 2013

Se pare ca o linie de ansamblu frumos. Suntem întotdeauna un pic leery, fără anumite specificații, dar verificați opinia noastră despre Braven 600 pentru a obține o idee despre modul în care am simțit despre vorbitorii lor în trecut.