Boxee Cloud DVR este mort, dar televizoarele Samsung ar putea primi interfața Boxee - Home Theater - 2019

Cord Cutters: Our Simple.tv review (Mai 2019).

Anonim

Acoperit de Techcrunch în această săptămână, Samsung a achiziționat start-up boxe Internet Boxe pentru aproximativ 30 de milioane de dolari. Potrivit CEO-ului Boxee Avner Ronen, toti cei 45 de angajati ai Boxee vor fi retinuti de Samsung. Atunci când compania a fost înființată în 2007, echipa Boxee sa concentrat pe crearea de software pentru PC-ul home theatre, care ar facilita utilizatorilor să catalogheze și să găsească conținut video stocat, precum și să vizioneze conținut video streaming de pe Web.

Până în 2010, Boxee sa concentrat pe adăugarea software-ului Boxee HTPC la o soluție hardware numită Boxee Box, dezvoltată în parteneriat cu D-Link. Din păcate, Boxee Box nu a fost un succes masiv datorită concurenței rigide din partea unor companii precum Roku și Apple, în plus față de o serie de probleme care au afectat software-ul la lansare.

Începând cu sfârșitul anului 2012, Boxee a pivotat din nou pentru a crea Boxee TV și, în cele din urmă, a stabilit DVR-ul Boxee Cloud la începutul anului 2013. Pentru o taxă lunară de 10 USD, Boxee Cloud DVR a furnizat stocare nelimitată a norului pentru înregistrarea TV care nu a expirat. conținut pe dispozitivele mobile.

Din păcate, achiziția înseamnă că utilizatorii de dispozitive DVR Cloud nu vor mai avea acces la serviciul respectiv. Potrivit unui post de pe pagina de pornire Boxee, funcționalitatea Cloud DVR va fi întreruptă în mai puțin de o săptămână pe 10 iulie. Abonații vor pierde accesul la mai multe ore de emisiuni și filme înregistrate. Boxee nu a anunțat nicio modalitate pentru ca abonații să descarce acel conținut înainte de închiderea serviciului Cloud DVR în șase zile.

În timp ce televizorul Boxee poate fi achiziționat în continuare prin intermediul comercianților cu amănuntul terță parte, pagina de achiziție a lui Boxee a fost redirecționată către pagina de pornire. Probabil că Boxee va continua să sprijine utilizatorii actuali ai Boxee TV într-o capacitate limitată, dar lansarea îmbunătățirilor software continue pentru hardware-ul Boxee TV este puțin probabil. Cu toate acestea, este probabil ca echipa Boxee să lucreze la o nouă versiune a interfeței utilizator Samsung, potențial asemănătoare interfeței Boxee prietenoasă.