Boxee Box de vânzare astăzi, Hulu Plus și Netflix vin - Home Theatre - 2019

Test boxe 1.mpg (Iunie 2019).

Anonim

Sezonul de cumpărături de vacanță este rapid pentru noi, iar la sfârșit Boxee Box de D-link este oficial în vânzare, cu Amazon.com oferind în prezent unitatea pentru 199 de dolari. Deși Boxee a început inițial ca o aplicație pentru PC-uri media center, Boxee Box este un dispozitiv mic, în formă de pană, pe care utilizatorii le conectează la televizoarele lor sau la sistemele de home theater: permite utilizatorilor să acceseze conexiunile de bandă largă de acasă, navigați pe Web și utilizați o selecție de servicii premium, cum ar fi NHL GameCenter, Vudu, Pandora și Ooyala (care aduce League United League la Boxee). Iar lista acestor servicii premium este pe cale să se extindă: Boxee a anunțat astăzi că atât Netflix, cât și Hulu Plus vor veni la Boxee Box.

Boxe Box are o amprentă mică (aproximativ 4, 5 inci pe o parte) și 802.11b / g / n Wi-Fi, Ethernet gigibit, ieșire HDMI 1.3, S / PDIF și ieșire audio analogică, două porturi USB 2.0 și suport pentru cartele de memorie SD / SDHC și MMC. Dispozitivul acceptă o varietate enormă de formate audio, video și de imagine și poate gestiona rezoluția de 1080p la 30fps, 1080i la 60fps. O telecomandă unică pe două fețe face din Boxee Box un instrument de vizionare și navigare pe Internet: o parte a comenzilor standard de la distanță, în timp ce cealaltă oferă o tastatură completă QWERTY. Și browser-ul WebKit din Boxee Box suportă Adobe Flash.

Boxee Box a fost în curs de dezvoltare de ceva timp și a fost inițial presupusă a fi livrată în prima jumătate a anului 2010. (Verificați ce tendințe Digital Trends l-am gândit înapoi în ianuarie 2010). Întârzierea de a scoate Boxee Box înseamnă că dispozitivul trebuie să concureze acum într-o piață aglomerată, cu casete Logitech Revue bazate pe Google, set-top-uri Roku și (bineînțeles) televiziunea Apple Apple, cu scopul de a fi set-top-uri de streaming pentru consumatori alegere.

Adăugarea suportului Netflix și Hulu Plus va ajuta, fără îndoială, pe Boxee Box … dar nici nu vine imediat. Boxee spune ca Netflix ar putea fi disponibila pentru utilizatorii Boxee Box pana la sfarsitul anului 2010, dar discutiile au inceput cu Hulu si nu exista o perioada de timp pentru lansarea Hulu Plus. (Netflix este disponibil tuturor concurenților Boxee Box, dar, din nou, nici Apple TV, nici Google TV și Roku nu au încă Hulu Plus).

Ce ar putea face sau a sparge Boxee Box este capabilitățile sale de navigare pe Web: dacă punerea unui browser web HTML complet într-o cameră de zi este cu adevărat ceva ce consumatorii doresc, singura competiție Boxee Box este în prezent Google TV. Cu toate acestea, dacă spectatorii de televiziune consideră că este enervant să încercați să vizionați televizorul în timp ce altcineva controlează telecomanda, imaginați-vă că vizionați Web-ul în timp ce altcineva controlează tastatura. Cu toate acestea, ca dispozitiv de streaming bazat pe Web, Boxee Box se va confrunta, probabil, cu aceleași obstacole de conținut care afectează în prezent Google TV, cu rețele importante de blocare a accesului. (Adăugați încă o singură dată la lista respectivă: Fox blochează și Google TV.) Încercarea de a atrage consumatorii să cumpere un dispozitiv media streaming cu oferte de conținut nesigure ar putea fi o veste dificilă.