Suflați toată lumea departe - literalmente - cu ventilatorul Quirky 360 - Smart Home - 2019

Fentanyl: The Drug Deadlier than Heroin (Mai 2019).

Anonim

Uh, ar putea acest produs nou de la Quirky să fie următorul adevărat concurent Dyson? Așa cum am văzut din reclame din când în când, Sir James Dyson se mândrește cu modul în care mașinile sale de răcire sunt lipsite de pată, elegante și suflă aer direct, fără să le bată. Cu modelul Quirky 360, ventilatorul nu conține nici o lamă - dar va sufla aerul în toate direcțiile, astfel încât toată lumea din cameră să primească o mică bucată din acțiunea de răcire.

Ventilatorul portabil de masă dispune de un corp circular care permite aparatului să sufle aerul în orice unghi. De asemenea, utilizatorul poate selecta direcționarea aerului într-o singură direcție dacă o utilizează singură, iar 360 vine cu mai multe viteze ale ventilatorului. Deși dispozitivul nu arată la fel de fantezist ca un Dyson (este, la urma urmei, se laudă cu un corp din plastic și nu este scump aluminiu din aluminiu), rezolvă problema modului de înclinare a unui ventilator când sunteți cu un grup de oameni . Deși fanii tradiționali au nevoie de câteva secunde pentru a oscila înainte și înapoi, acele câteva secunde pot însemna o mulțime de transpirații în zilele cu o umiditate deosebită.

Modelul Quirky 360 este în prezent în producție și, ca de obicei, compania va calcula estimările pentru numărul utilizatorilor care cred că elementul ar trebui să vândă. Dacă funcționează la fel de bine ca și publicitatea, ne gândim că prețul ar trebui probabil să fie de 30-45 $? Nu suntem foarte buni la acest joc, dar această gamă de preț pare corectă pentru un mic fan de masă.