Kitul de cameră Bigshot lansează, își propune să-i facă pe copii interesați de tehnologie - Emerging Tech - 2019

Calling All Cars: The Bad Man / Flat-Nosed Pliers / Skeleton in the Desert (Mai 2019).

Anonim

Fără îndoială, unii dintre voi vă vor putea aminti o ocazie în copilăria dvs. când ați dezmembrat cu entuziasm un obiect de gadget aparținând părinților dvs., radioul umil fiind o posibilă țintă a curiozității.

S-ar putea să vă amintiți, de asemenea, senzația de neliniște care a început în groapa stomacului dvs. și a fost radiată încet spre exterior, deoarece a devenit evident că luarea în afară a fost un loc mai dificil decât să-l punem împreună. Și cu siguranță nu veți uita aspectul mamei sau al tatălui tău când vor descoperi ceea ce ai descoperit - că gadgetul a fost înșurubat.

Dacă sunteți astăzi părinte al cărui copil a început să se intereseze din ce în ce mai mult de caseta de instrumente pentru uz casnic, luați în considerare salvarea obiectelor gadget de la o distrugere aproape sigură, obținându-le o cameră Bigshot lansată în SUA în această săptămână.

Bigshot-ul, vedeți, ajunge în formă de kit, cerând copilului dvs. (deși este un pariu sigur că un număr destul de mic de adulți vor fi interesați și de acest lucru) pentru a utiliza descrieri și ilustrații online pentru a le pune împreună. Alte informații includ detalii privind diferitele sale părți și modul în care acestea funcționează împreună.

Inventat de profesorul universitar Columbia University Shree Nayar, dispozitivul BigShot de 89 dolari este conceput pentru a atrage copiii interesați de subiecte legate de tehnologie, cum ar fi știința și ingineria, cu elementul adăugat de artă și creativitate aruncat în momentul în care camera începe să se obișnuiască.

"Este vorba despre distrugerea mâinilor copiilor", a declarat Nayar săptămâna aceasta BBC. "Într-o epocă în care regulile de software, vreau ca copiii să știe cum să construiască hardware. Descriim conceptele pe care copiii le-ar întâlni în mod obișnuit la colegiu, dar încearcă să le facă accesibile chiar și celor cu vârsta de 8 sau 10 ani ".

Camera de trei megapixeli are o roată rotativă cu obiective diferite, permițând clipeilor să aleagă între imagini obișnuite, panoramice și 3D și o manetă pentru a reîncărca bateria dacă nu sunteți la o sursă de alimentare. Memoria flash internă permite până la 120 de imagini JPEG.

Similar cu proiectul Raspberry Pi, Nayar speră că dispozitivul său va ajunge în cele din urmă în mâinile copiilor defavorizați din întreaga lume.

În prezent, Bigshot-ul este disponibil numai în America de Nord, deși se spune că va fi lansat în curând o lansare pe alte piețe. Pentru ultimele știri despre disponibilitate, verificați site-ul său aici.