Cumpărătorii Best Buy au început camparea la Black Friday în această săptămână - Smart Home - 2019

Gotti (1996) - Multi-sub (Iunie 2019).

Anonim

Acoperite de o afiliată ABC News din San Diego în această săptămână, două femei au încercat să înceapă linia oficială a Black Friday în fața unui magazin Best Buy din El Cajon, California. Rhiannon Buckingham și Alicia Gomez au fost filmate de un echipaj ABC News, după ce au înființat miercuri, două locuri de joacă în aer liber, în fața locației Best Buy. Buckingham a declarat echipei de știri că intenționează să se alinieze cu aproximativ opt zile înainte de Black Friday, pentru a-și asigura cele mai bune articole de acces.

Întrebat despre experiența ei anterioară în ședința în fața Best Buy pe Black Friday, Buckingham a spus: " Anul trecut, am venit marți și am 17-a în linie. Aveau doar 15 televizoare . "

Încă o dată, Buckingham plănuise să se culce pe scaunul pliabil în afara casei El Cajon Best Buy și să schimbe schimburile comerciale cu un prieten pentru a-și menține poziția pe linie în săptămâna următoare. Din nefericire pentru Buckingham, managementul de la El Cajon Best Buy a numit securitatea pentru a escorta ambele femei din proprietate. Securitatea le-a spus celor două femei să se întoarcă la Ziua Recunostintei pentru a rămâne în linie.

Deplasarea prin securitate nu a împiedicat pe Buckingham să aștepte în linie. Buckingham sa mutat într-o locație Best Buy din La Mesa, California, cu scaunul său pliabil, precum și un cort mic. Gestionarea companiei La Mesa Best Buy a avut o atitudine diferită față de rulotele timpurii și chiar a început să facă fotografii ale cumpărătorilor timpurii pentru buletinul informativ corporativ.

Potrivit lui Buckingham, ea intenționează să achiziționeze patru televizoare, un player Blu-ray, căști și alte electronice când ușile Best Buy sunt deschise la miezul nopții pe Black Friday. Ea crede că va economisi aproximativ 2 000 de dolari pentru achiziții din cauza poziției sale în fața liniei. Începând cu ziua de astăzi, ea a fost asociată cu un rezident din La Mesa care a fost citat spunând " Nu mai am nimic de făcut ", atunci când i-am întrebat motivul pentru care așteaptă în ordine.

Potrivit broșurii de vânzări de la Best Buy's Black Friday, compania intenționează să dea bilete pentru electronice cu ușurință cu aproximativ două ore înainte de deschiderea ușilor pe Black Friday. Unele dintre ușă includ un televizor Toshiba de 40 inci pentru 179, 99 dolari, un player Toshiba Blu-ray de 39, 99 dolari, un pachet Sony PlayStation 3 pentru 199, 99 dolari și un laptop Lenovo de 15 inch pentru 187, 99 dolari.

În timp ce Best Buy se lipsește la același timp de deschidere ca și anul trecut pentru cumpărătorii de la Black Friday, alți comercianți încep să se deschidă în timpul Zilei de Ziua Recunostintei pentru a obține un salt în competiție. De exemplu, Walmart va deschide ușile la ora 20 și intenționează să intercepteze eliberarea ușilor de la ora 20 și 22 la Ziua Recunoștinței, precum și la ora 5 dimineața pe Black Friday. Sears intenționează, de asemenea, să deschidă ușile la ora 20 și va fi deschisă prin Black Friday. În plus, Target intenționează să se deschidă cu o oră mai târziu la Ziua Recunoștinței la ora 9 pm

A existat o reacție online, ca răspuns la magazinele care încearcă să deschidă devreme Ziua Recunostintei. Un angajat țintă din Corona, California a inițiat o petiție Change.org, adresată directorului general al Target, Gregg W. Steinhafel, care a solicitat o trecere de la deschiderea devreme a zilei de Ziua Recunostintei. Până în prezent, petiția a primit peste 230 000 de semnături. Cu toate acestea, angajații țintă care lucrează în noaptea târzie de Ziua Recunostintei vor fi plătiți timp și jumătate, mai degrabă decât rata lor normală.