Aparatul de urmărire a paturilor monitorizează modelele de somn fără a trebui să le poarte - Smart Home - 2019

Calling All Cars: Disappearing Scar / Cinder Dick / The Man Who Lost His Face (Mai 2019).

Anonim

Exploatând printr-un obiectiv de finanțare de 80 000 USD pe Indiegogo, dispozitivul de urmărire a somnului Beddit este un nou tip de dispozitiv de sănătate și wellness care păstrează filele privind calitatea noaptea de noapte de opt ore. În loc să fiți nevoit să purtați dispozitivul în jurul încheieturii mâinii ca și Fitbit Flex, tracker-ul Beddit este o bandă de senzori extrem de subțire, care este atașată direct pe salteaua dvs. cu adeziv. Dupa ce a dormit pe trackerul Beddit pentru o noapte, utilizatorul va putea vizualiza date referitoare la ritmul cardiac, ritmul de respiratie, nivelurile de zgomot si lumina, sforaitul, miscarile generale, stadiile de dormit si un scor general de calitate pentru fiecare noapte de somn.

În mod ideal, aceste date ar putea ajuta utilizatorii să-și îmbunătățească condițiile de dormit pentru a optimiza dormitorul pentru o noapte minunată de somn. Trackerul Beddit este alimentat de o sursă de alimentare USB, astfel că nu este nevoie să reîncărcați o baterie în fiecare noapte. Potrivit creatorilor, senzorul nu emite nici un fel de câmp electromagnetic sau radiații, deci este sigur să dormi în fiecare noapte. Datele colectate de senzor sunt transferate automat pe un dispozitiv mobil prin Bluetooth și pot fi vizualizate în orice moment în aplicația mobilă.

Dincolo de datele brute, aplicația oferă, de asemenea, sugestii privind îmbunătățirea calității somnului în timpul nopții. De asemenea, vine cu un ceas inteligent de alarmă care poate fi setat să vă trezească în timpul celei mai bune etape de dormit pentru a vă simți revigorat dimineața. În week-end, acesta poate fi setat să trezească utilizatorii atunci când au avut destul de somn de restaurare. Dacă dorm într-un pat cu un partener, utilizatorii vor avea nevoie de două dispozitive de urmărire separate pentru a colecta date pentru ambii utilizatori. Pe lângă o saltea regulată, tracker-ul Beddit este, de asemenea, compatibil cu saltelele cu spumă de memorie. Cu toate acestea, creatorii nu recomandă utilizarea tracker-ului pe patul de apă dacă există mai mult de două persoane în pat.

După ce a atins valoarea de 200 000 de dolari în finanțare, creatorii intenționează să construiască un serviciu de cloud care să susțină toate datele de dormit, să permită exportul de date în formă de foaie de calcul, oferă opțiuni simple de partajare socială și prezintă vizualizări grafice ale datelor de somn de-a lungul timpului . În plus, utilizatorii pot opta pentru a-și împărtăși datele de somn anonim cu ceilalți utilizatori de tracking-uri Beddit, pentru a vedea cum stau în față cu ceilalți. Creatorii nu au specificat care rețele sociale ar fi incluse în Beddit Cloud, dar probabil că Facebook și Twitter se află în partea de sus a listei. De asemenea, grupul intenționează să lanseze un API deschis pentru integrarea terților în alte aplicații.

În acest moment, senzorul Beddit este disponibil pentru precomandă la un punct de preț de 99 USD pe pagina proiectului Indiegogo. Există, de asemenea, alte opțiuni disponibile pentru cupluri, familii și întreprinderi. Grupul intenționează să transporte primul lot de trackere de somn Beddit pentru cei care au susținut asistență timpurie până în noiembrie 2013. Cu toate acestea, trebuie să știți că întârzierile în procesul de fabricație adesea împing înapoi datele estimative de expediere pe aceste tipuri de proiecte în câteva săptămâni sau chiar luni în unele cazuri.