BBC suspendă producția de conținut 3D datorită cererii scăzute - Home Theater - 2019

Nuremberg (2000) (Mai 2019).

Anonim

Acoperit de BBC News astăzi, șeful BBC 3D, Kim Shillinglaw, a anunțat că producția întregului conținut 3D de televiziune se va opri după difuzarea din noiembrie 2013 a episodului 50th anniversary of Doctor Who . Potrivit lui Shillinglaw, BBC va lua o pauză de trei ani de la producerea emisiunilor de televiziune 3D pentru a vedea dacă tehnologia câștigă o mai mare acceptare în rândul publicului britanic. BBC a început un proces de programare 3D la începutul anului 2011 și a difuzat conținut 3D, cum ar fi Jocurile Olimpice din 2012 și finalele Wimbledon, precum și un spectacol de dansuri celebritate numit Strictly Come Dancing și Documentary Walking with Dinosaurs .

Întrebat despre performanța conținutului 3D în rândul spectatorilor într-un interviu acordat la Radio Times, Shillinglaw a spus: " Nu am văzut niciodată un apetit foarte mare pentru televiziunea 3D în Marea Britanie. Vizionarea 3D este o experiență destul de dificilă în casă. Trebuie să vă găsiți ochelarii înainte de a porni televizorul. Cred că atunci când oamenii se uită la televizor, ei se concentrează într-un mod diferit. Când oamenii merg la cinema merg și sunt obișnuiți să facă un lucru - cred că acesta este unul dintre motivele pentru care ascensiunea 3D TV a fost dezamăgitoare ".

În timp ce o jumătate din aproximativ 1, 5 milioane de gospodării 3DTV din Marea Britanie au urmărit ceremoniile de deschidere a jocurilor olimpice în 3D, performanța altor conținuturi 3D a fost minuscule prin comparație. În ceea ce privește lansarea din nou a producției 3D, Shillinglaw a continuat să spună: " Vom vedea ce se va întâmpla atunci când recesiunea se va sfârși și că ar putea fi mai multe preluări de seturi, dar cred că BBC va avea o așteptare și o să vadă.

Doar luna trecuta, ESPN a anuntat o moarte mai definitiva pentru canalul 3D ESPN. La sfârșitul anului 2013, ESPN 3D se va opri din cauza unei cereri scăzute în rândul consumatorilor din SUA. Potrivit unui studiu citat de BBC News, nu există mai mult de 120 000 de consumatori americani care urmăresc conținut 3D în orice moment.