Baza se alătură scenei de urmărire a sănătății cu un monitor de tip watch-watch - Emerging Tech - 2019

Грядущие катаклизмы. О взаимоотношениях людей. Возрождение человечности. Истина на всех одна (Mai 2019).

Anonim

Verificați opinia noastră despre ceasul de fitness Basis B1.

Nu am văzut lipsa unor dispozitive de monitorizare a sănătății care să apară în ultimele câteva luni, de la Jawbone UP până la Nike FuelBand și câteva mai multe pe care le-am putea numi pe partea de sus a capului nostru, dar un altul va fi în curând aruncat în competitiv amesteca. Se pare că toată lumea este interesată de urmărirea sănătății personale și putem vedea de ce. Dacă aveți un monitor de sănătate pe care îl puteți purta aproape tot timpul, puteți obține o imagine foarte clară și exactă a anumitor factori de sănătate care vă pot informa și vă pot ajuta să vă schimbați stilul de viață și obiceiurile în bine.

Noul Basis Health Monitor (199 de dolari) combină mai mulți senzori de urmărire într-o formă de ceas elegant și rezonabil. Ceasul utilizează un accelerometru pentru a măsura cât de activ sunteți și senzorii de piele pentru măsurarea temperaturii și a transpirației, oferind o perspectivă asupra modului în care activitățile zilnice vă afectează sănătatea globală. Un senzor de pe ceas monitorizează, de asemenea, ritmul cardiac, care ajută la determinarea tiparelor de somn, precum și a numărului de calorii pe care le ardeți.

După un proces rapid de configurare, ideea este că o poți purta și uita de ea și toate informațiile tale vor fi totuși urmărite și înregistrate. Nu este nevoie să setați modul de bază pentru somn sau exerciții fizice, ar trebui să faceți totul pentru dvs. Un tablou de bord de sănătate on-line va permite utilizatorilor să vadă toate statisticile și informațiile, astfel încât să poată efectua modificări sau ajustări, după cum este necesar.

Cea mai mare plângere despre câteva dintre dispozitivele pe care le-am văzut înainte este că nu vrem să le purtăm tot timpul. Fie sunt prea voluminoase, fie arata ca o ciudata stiinta. Acesta este elegant și personalizabil - utilizatorii pot schimba curele pentru diferite culori și modele. Îți place că poți să o porți și să-l folosești ca un ceas ca și cum ai fi în mod normal zilnic, dar beneficiezi de avantajele avansate de urmărire a sănătății. Vom lua una, vă rog.

Foto: Uncrate