Bang și Olufsen au început să-și debuteze primul sistem de sunet surround - Home Theater - 2019

How to pair the Easy Remote with your Philips TV [2018] (Mai 2019).

Anonim

Bang și Olufsen intră pe piața sunetului surround pentru prima dată cu noul sistem BeoLab 14 lansat în Statele Unite în iunie, a anunțat compania într-un eveniment de presă din New York.

BeoLab 14 va veni în două configurații, 4.1 sau 5.1 și este proiectat să funcționeze în tandem cu televizoarele. Sistemul 4.1 este proiectat să funcționeze cu televizoarele proprii ale companiei și difuzoarele lor de la bord, care vor acționa ca un canal central pentru a finaliza configurația surround. Sistemul 5.1 este același, cu excepția faptului că este destinat să lucreze cu televizoare de la alți producători. Consumatorii au, de asemenea, opțiunea de conectare a unui sistem la un receptor A / V.

Subwoofer-ul se împachetează la puterea de 280 de wați, cu un driver de 8 inch. Răspunsul la bass se spune că ajunge la 26 Hz, potrivit fișei companiei. Fiecare difuzor are cinci amplificatoare individuale de 140 wați cu egalizatoare separate. Există un procesor digital de semnal (DSP), o linie de adaptare a basului, un sens de linie și un adaptor pentru a regla sunetul camerei în care va trăi sistemul. Conexiunile Power Link sunt incluse pentru a conecta alte componente Bang și Olufsen plus standardul A / V pentru a permite conexiunile cu cele de la alți producători.

Difuzoarele din satelit sunt fabricate din aluminiu cu șoferi de 2, 5 inchi și coperți de material pe care utilizatorii le pot scoate și înlocui cu oricare din alte șase culori. Suporturile de perete sunt incluse în cutie, dar plafoanele de plafon vor costa câte 95 USD fiecare. Standuri de standuri va costa, de asemenea, 95 dolari fiecare, în timp ce standuri de podea sunt mai scumpe de la 195 dolari o bucată.

Sistemul 4.1 se va vinde pentru aproximativ 4.000 de dolari, iar 5.1 va fi un pic mai mare la 4, 400 dolari. Cu BeoVision 11 la aproape 8.000 $, o instalare completă Bang și Olufsen nu este pentru solicitantul bugetului, mai puțin banii în numerar.