Pe măsură ce rebeliunea de cablu se umflă, tăierea cordoanelor nu mai este pentru pirați - Home Theater - 2019

3000+ Portuguese Words with Pronunciation (Mai 2019).

Anonim

Termenul de tăiere a cordonului devine un refren familiar atunci când vine vorba de relația acum controversată pe care ați putea-o avea cu compania dvs. de cabluri. Costul mediu al unei facturi de cablu sa dublat în ultimii 10 ani și se pare că alternativele digitale au un impact asupra faptului că oamenii încearcă să-și taie cablul de cablu și să meargă singuri cu cei de la Netflix, Hulu și Amazon Prime (printre alte opțiuni, dintre care unele fractura legea drepturilor de autor sau două). Există numere care arată acum o scurtă durată în jos, sugerând că "mitul urban" al tăierii cordului nu mai este așa mitic. Dar, din nou, a fost vreodată într-adevăr un mit în primul rând?

Decuparea prin cablu a fost o parte din conversația TV, dar a luat un pic mai mult abur recent, după ce furnizorii de cabluri mari - Comcast, Time Warner, Cablevision și Charter - au pierdut un abonat de 320 000 de utilizatori în T2 numai în acest an, potrivit lui One Touch Intelligence. Numărul a fost de 325.000 în trimestrul II 2012, astfel încât nu a existat o înfrângere mare în acest moment, dar pierderea a 645.000 de abonați în două trimestre pe parcursul a doi ani este un pic de alunecare.

O lucrare în desfășurare

O privire mai atentă la cifre arată ce se întâmplă cu adevărat. În ciuda pierderii clienților în T2 anul trecut, primii 13 furnizori de cabluri (care reprezintă 94% din piață) au câștigat unele în trimestrele III și Q4 pentru a atenua lovitura. Dar 2012 a fost mare, deoarece a marcat prima dată când industria de cablu a pierdut un număr net de abonați. Toți au spus că 80.000 au plecat în cursul anului. Unele dintre acestea au fost alcătuite în primul trimestru al anului 2013, cu 195 000, dar, după cum sa menționat mai sus, 320 000 au rămas în cele trei luni din aprilie până în iunie. Poate o astfel de tendință topsy-turvy într-adevăr indică faptul că tăierea cordonului este o amenințare gravă?

Până în 2016, aproximativ 9 milioane de gospodării își vor tăia complet abonamentele prin cablu …

Poate nu încă "serios", dar totuși potențial ireversibil. Grupul de cercetare Leichtmann a constatat că numărul de 195 000 de persoane a scăzut în comparație cu cei 445 000 de persoane care au urcat la bord cu furnizorii de cablu în aceeași perioadă a anului 2012.

Craig Moffett, de la Moffett Research, arată că perioada de 12 luni care se încheie la 30 iunie a înregistrat 316 000 de abonați net, a tăiat cordonul (0, 3% din piață). Rata de declin este probabil să fie dezbătută cu hotărâre de ceva vreme și numai până când cifrele pentru al treilea și al patrulea trimestru al acestui an vor fi eliberate, va deveni mai evident dacă declinul va primi un abur major.

Unul dintre motivele pentru care al doilea trimestru a fost privit în mod tradițional de industria de televiziune cu plată ca fiind "moale" este faptul că elevii se întorc acasă de la facultate, păsările de zăpadă în state mai calde se îndreaptă spre nord și planificarea vacanțelor ține de cei care pleacă. Moffett spune chiar că spikes și abateri de abonament au urmat, în mod tradițional, tendințele pieței imobiliare.

Dar, din 2008, abonamentele nu au urmat deloc aceste tendințe. Până în 2016, aproximativ 9 milioane de gospodării își vor tăia complet abonamentele prin cablu, potrivit MagnaGlobal. Deci, dacă te gândești să faci acest lucru între timp, atunci cu siguranță nu vei fi singur. Dacă acest număr este adevărat, pierderile nete de abonament se vor cifra în curând în milioane în fiecare an. Dar această previziune a fost făcută acum aproape doi ani, iar pierderile nete nu s-au accelerat la ritmul pe care ei l-au crezut, astfel că 9 milioane s-ar putea dovedi a fi mai mult de patru sau cinci. În SUA există aproximativ 100 de milioane de gospodării de televiziune, dar, în ciuda procentelor de o singură cifră, tipii de cablu și Big Media vor lua notă. Dacă se apropie de două cifre, toată lumea ar putea începe să observe.

Este calmul inainte de furtuna?

De obicei, tendințele mari încep cu o scurgere înainte ca un inundații să înceapă să se mențină, iar în acest caz, prețurile și disponibilitatea au mult de-a face cu asta. Costul mediu al abonamentului pe cablu lunar a fost de 86 USD începând cu anul 2011, când a fost de doar 40 USD în 2001. Apariția canalelor HD și a grupărilor a permis să se ofere mult mai multă programare în acea perioadă de 10 ani, dar pe cheltuială segmentul în creștere al consumatorilor se pare că nu este sustenabil sau inutil, având în vedere alte opțiuni. O combinație de servicii cum ar fi programarea gratuită over-the-air (OTA), Netflix, Hulu, Amazon Instant Prime, Aereo și multe altele ar fi mult mai puțin decât un abonament tipic.

Cu factura lunară de cablu prognozată la balon la 123 USD pe lună în 2015 de către NPD Group, este plauzibil faptul că și consumatorii care nu sunt prea preocupați de anulare ar putea face acest lucru doar din cauza costului dur. Un sistem a la carte nu este răspunsul încă, deși are unele avantaje față de el din cauza libertății de alegere pe care o oferă la nivel micro. Cu excepția canalelor TV, în special a celor populare, aparțin unor imperii masive de televiziune, care ar putea rezista, probabil, unui număr mai mare de abonați care sărind peste bord. Și până se va întâmpla, unii dintre ei vor fi făcut deja pierderi prin a se aventura în alte servicii cu valoare adăugată, oricare ar fi acestea.

Industria a atins punctul culminant, așa cum nu a mai existat până acum în perioada 2000-2010, când era HD a apărut sub umbra crizei financiare și totuși a reușit să facă progrese până anul trecut. Tăietoarele timpurii pentru cordon sunt, în esență, aceleași cu cele care au adoptat inițial o nouă tehnologie sau serviciu. Ei înțeleg ce sunt alternativele, cred că pot lucra pentru ei și, în cele din urmă, s-au tăiat de la vechea gardă și s-au îndreptat spre ceva mai nou și diferit. Desigur, masele nu se mișcă în acest fel - ele tind să fie o melasă colectivă care își petrece timpul și curge în cealaltă direcție cu un curent lent. Fără îndoială, furnizorii de televiziune cu plată știu că sunt prea bine, deci este de înțeles că nu vor panica să piardă câteva sute de mii de clienți într-un an.

Decuparea firului: nu mai este pentru pirați

Chiar și așa, o mișcare de bază este în plină desfășurare, și este în creștere, deși într-un ritm destul de glaciar. Ironia este că a început în mare parte prin piraterie agresivă, care a fost întotdeauna un iritant al oricărui furnizor important de conținut. HBO a fost mulțumit de faptul că finalul sezonului de la Game of Thrones a stabilit un record torrent cu 170.000 de persoane care au împărțit simultan același episod? Peste un milion au descărcat emisiunea într-o singură zi. Un număr foarte mare de persoane au făcut acest lucru, deoarece au fost puse la dispoziție în iunie. Nu este deloc surprinzător dacă spectacolul este încoronat cel mai piratat spectacol al anului, ca și anul trecut.

… o mișcare de bază este în plină desfășurare, și este în creștere, deși într-un ritm destul de glaciar.

Se pare că HBO nu sa supărat atât de mult. A fost posibil ca cutrerele să fie printre milioane de oameni care au descarcat întregul sezon, însă directorii HBO au crezut în mod public publicul cu privire la comerțul ilicit de conținut ca pe un avantaj pentru popularitatea spectacolului. O parte din acest motiv ar putea fi datorită faptului că amploarea partajării de fișiere nu are nici un impact asupra veniturilor canalului sau asupra vânzărilor de DVD / Blu-ray. Sunt șanse, ei ar cânta o melodie diferită dacă pirații au început să se apropie mai mult de numărul de abonați plătitori. Nu suntem încă la punctul de vârf, în mod clar.

Sugerarea tăierii cordonului a fost un mit urban care s-ar putea să fie puțin peste marcaj, pentru că nu era mitic, era prea mic în număr pentru a atrage atenția. Ar putea fi chiar prematur să se numească o "mișcare", deoarece nu este organizată. Oamenii taie cordonul pentru diverse motive, fie ele financiare, tehnologice, principiale sau chiar filozofice. Oricare ar fi motivația, există o posibilitate foarte reală ca bazele de abonați TV de plată să nu coboare doar la un platou inferior, dar ar putea să se scufunde în cele din urmă în următorii 10 ani. Nimeni nu știe sigur ce va arăta industria în 2023, deși este greu să ne imaginăm că are mai mulți abonați prin cablu și prin satelit decât acum.