Armura 39 adaugă o nouă măsurătoare la antrenament: Inima - Smart Home - 2019

Metin2 RO - ROMANIA [ Purtam Oțel la lvl 35 si profit 20kk din 3 Cufere Argint Okey ] (Mai 2019).

Anonim

Verificați opinia noastră despre trupa de fitness Under Armor E39.

Under Armor i-au dezvaluit marti intrarea in spatiul tehnologic de fitness. "Dubbed Armor 39", este atât o poveste pentru rădăcinile umilite ale companiei - 39 de referințe pentru "numărul de stil" pe care l-au atribuit primei cămăși pe care au făcut-o, cât și un pas destul de îndrăzneț în afacerea de fabricare a platformei. "Armura 39 este o afirmație importantă pentru noi", a declarat Plank la dezvăluirea produsului din centrul orașului Manhattan.

Atracția noastră recentă față de monitoarele de antrenament este convergența naturală a întregii tendințe Internet-de-lucru și a gustului recent dobândit de națiuni pentru ciudați, precum Billy Beane și Nate Silver. Vrem să putem măsura lucrurile și ne dorim convenabil aceste rezultate în nor. Adevărul este în cifre și da, există o aplicație pentru asta.

În timp ce Jawbone și Fitbit au dispozitive interesante în această categorie, Armor 39 va fi cel mai direct în comparație cu Nike's FuelBand, care domină din ce în ce mai mult spațiul de mână al șoferilor și al șobolanilor din sală de gimnastică. Dar, în timp ce ar fi neloial să numim produsul Nike un gimmick, ca un dispozitiv de antrenament se încadrează undeva între detectorul de mișcare glorificat și accesoriul de modă exagerat. Armura 39 este o fiară complet diferită. Primul este cel mai potrivit pentru mamele de fotbal la petreceri de pilates; acesta din urmă arată mai mult ca instrumentul de exerciții al lui Tony Stark.

Distincția este ușor de discernut de o inspecție vizuală rapidă. În timp ce FuelBand este o brățară elegantă, Armor 39 îți strânge în jurul pieptului. FuelBand măsoară în esență cât de mult se mișcă; Armor 39 utilizează tehnologia biometrică la nivelul consumatorilor, dezvoltată de o companie numită Zephyr Technologies, care a implementat deja o versiune medicală a tehnologiei cu NASA, SEAL-urile de la Navy și sportivii profesioniști. Acesta poate măsura ritmul cardiac, viteza, pașii și intensitatea generală a antrenamentului.

Și în timp ce hardware-ul este impresionant, "Geniul este în algoritmi", spune Under Armor COO Kip Fulks.

Acest software generează o altă comparație cu FuelBand, pe care ouă le folosesc, atribuindu-le "puncte de combustibil" definite în mod vag, bazate pe cât de mult simte banda de încheietură pe parcursul unei zile. Under Armor are propria sa metrică cu cutie neagră, cu un design fantezist: WILLpower. Diferența este în obiectivul final al fiecărei unități de măsură; este în esență o cantitate peste calitate. Punctele de combustibil măsoară munca pe care ați făcut-o de-a lungul timpului, în timp ce WILLpower atribuie o valoare pe o scară de la 1 la 10 din cât de greu ați lucrat.

Cât de precisă rămâne acest lucru. În timp ce Under Armor nu va divulga parametrii algoritmilor lor, ei au fost rapid să sublinieze că WILLpower se bazează pe profilul atletic individual al utilizatorului. Deci esti judecat daca lucrezi sau nu la potentialul tau personal.

Cu alte cuvinte, Under Armor pretinde că măsoară ceva care nu a fost cuantificabil anterior cu tehnologie: inima. Lucrezi destul de mult? Sau pur și simplu treceți prin mișcări?

- Ai nevoie de un număr, spuse Plank. "Astăzi, mâine. Este primul instrument de instruire a performanței care vă spune în fiecare zi: Cum ați făcut-o? Te poți uita la ritmul inimii tale, la calorii tale arse - dar ai muncit? Ai terminat?

Compania a avut câțiva dintre avocații săi profesioniști la îndemână pentru anunț, fiecare dintre aceștia știe de la antrenamente serioase. "Uneori aveți nevoie de această realizare de sine", spune Houston Texans "alergând înapoi Arian Foster", acea verificare a realității.

Până în prezent, o mentalitate adecvată de formare era ceva ce antrenorii trebuiau să se asigure cu prezența lor și cu ochii buni. Dar într-o epocă în care orașe întregi se află sub supraveghere și dronați luptă împotriva bătăliilor noastre, de ce nu ar trebui roboții să ridice slăbiciunea pentru aceia dintre noi care nu au nimeni să strige în urechea noastră atunci când îl cântăm?

"Îmi place foarte mult ideea că cineva vă poate verifica", a declarat fostul campion AMM, Gina Carano, care a testat dispozitivele în timpul antrenamentelor recente. Acum, nicăieri nu se ascunde.

Armura 39 este destinată să fie o platformă completă, iar hardware-ul să ruleze programe din ce în ce mai sofisticate. Acest lucru ar putea explica de ce au dezvaluit nu doar cureaua toracica, ci si un accesoriu pentru încheietura mâinii care ofera monitorizare in timp real. Considerând că ceasul costă mai mult decât cureaua și având în vedere că cureaua se încarcă direct în cloud și puteți obține monitorizare în timp real pe o aplicație iOS sau Android de pe telefonul dvs., cumpărarea accesoriului nu are prea mult sens.

Apoi, din nou, Armor 39 nu se adresează cu adevărat persoanelor care lucrează în timp ce își verifică mesajele text. Acesta este un dispozitiv serios pentru iubitorii de fitness serioși, care achiziționează pe deplin filozofia "cuantificabil de sine", care promite o viață mai bună prin intermediul analizelor. Nu vă veți atinge obiectivele zilnice de fitness zvâcând acest lucru de câteva ori în jurul capului.

Modulul Armor 39 și cureaua vor fi disponibile pe 20 martie pentru $ 149.99. Ceasul este de 199, 99 USD.