Apple TV se ocupă de recuperare, adaugă aplicații HBO Go și WatchESPN - Home Theater - 2019

The Great Gildersleeve: The First Cold Snap / Appointed Water Commissioner / First Day on the Job (Mai 2019).

Anonim

A fost nevoie de mult timp, dar Apple TV a adăugat în cele din urmă atât aplicațiile HBO Go, cât și WatchESPN la gama de conținut a casetei de streaming, închizând decalajul așa cum au fost disponibile pe iOS de ceva vreme.

HBO Go este o extensie a canalului de canale și canale de canal populare, cu nenumărate spectacole, filme și speciale, în timp ce WatchESPN poate transmite live evenimente sportive sau conținut la cerere.

Fiind extensii ale canalelor existente, utilizatorii pot accesa conținutul numai dacă se abonează deja la acestea prin cablu sau prin satelit.

Pe partea de sus a iPhone și iPad, HBO Go a fost deja disponibil pe Roku și Xbox 360, de asemenea. WatchESPN nu a avut același nivel de adopție pe set-top box-uri, dar streaming-ul live oferă un avantaj distinct față de serviciile precum Netflix și Hulu, care nu difuzează evenimente live.

O lovitură împotriva Apple TV a fost lipsa de adâncime în sursele de conținut, deși a oferit aplicații de streaming MLB, NFL și NHL și HBO Go pe un dispozitiv iOS ar putea fi redirecționat către un Apple TV utilizând AirPlay. NFL a semnat recent un acord cu Verizon pentru a transmite live jocuri pe dispozitive mobile.

Lăsat în umbra celor două aplicații populare, Apple a adăugat, de asemenea, Sky News, anunță Crunchyroll și Qello, o aplicație de concerte și documentare muzicală, în caseta de streaming.