Apple ar putea planifica comenzi în stil Kinect pentru televizorul său zvonuri - Home Theater - 2019

The Great Gildersleeve: Gildy Turns Off the Water / Leila Engaged / Leila's Wedding Invitation (Mai 2019).

Anonim

Deci, zvonurile nu sunt adevărate, la urma urmei. Nu după mult timp după ce știrile s-au umplut de-a lungul cercurilor de tehnologie pe care Apple ar fi cumpărat PrimeSense, compania israeliană din spatele tehnologiei Kinect a senzorului de mișcare Microsoft, totul a fost împușcat. Totuși, în ciuda faptului că nu există niciun acord concret, perspectiva Apple de a-și pune mâinile pe acest tip de tehnologie duce la unele posibilități interesante.

În cea mai mare parte de doi ani, au existat zvonuri necontenite care sugerează că Apple este pe punctul de a lansa propriul său televizor cu ecran plat sau ceva de genul noului hardware Apple TV sau un serviciu de streaming care ar scutura industria TV. Siri a fost un pilon cheie al iOS-ului, dar nu a reușit încă să ajungă la Mac OS X sau la Apple TV, iar controlul gesturilor tinde să fie ceva ce dezvoltatorii de la terțe părți se ocupă de aceste sisteme de operare.

Inginerii de la Apple au vizitat PrimesSense la începutul acestei luni și au petrecut o zi întreagă, deși natura acestei întâlniri este presupusa de cineva. A fost vorba de finalizarea detaliilor unei achiziții viitoare sau despre licențierea Apple a tehnologiei PrimeSense pentru produsele existente și viitoare?

Produsul sau serviciul în cauză în cauză ar părea a fi acest joc mitic de schimbare a jocului pe care Apple la lucru lucrează. Ar putea fi un motiv pentru care un nou televizor Apple TV nu a fost lansat încă în acest an? Sau sunt controlul gesturilor, recunoașterea facială și recunoașterea vocală, toate parte a ultimelor spițe majore Cupertino încearcă să includă în reinventarea zvonurilor despre roata televizorului?

Producătorii de televizoare au experimentat deja unele dintre aceste lucruri, dar au fost fie prototipuri brute, fie caracteristici auxiliare uitate, care au fost menite să sporească și să simplifice experiența de vizionare. Microsoft pariază că Kinect pe Xbox One va face exact acest lucru, ceea ce explică de ce puterile de la Redmond vor umple senzorul în cutie atunci când vor atinge retail în această toamnă.

Doar astăzi, PC Magazine a anunțat că Intel a încheiat un acord pentru a achiziționa Omek Interactive, o altă lansare israeliană care dezvoltă middleware pentru camerele 3D care pot recunoaște gesturile și urmări mișcarea. Intel nu a dezvăluit termenii financiari ai acordului și nici nu a comentat ce ar putea fi folosit tehnologia. Momentul sugerează că acest lucru ar putea avea legătură cu set-top box-ul companiei, despre care se spune că are o cameră foto ca parte a designului său.

Chiar și cu zvonurile dovedite neadevărate, Apple și PrimeSense vor fi în centrul atenției din cauza achiziției Intel și a conexiunii acestuia cu Kinect. PrimeSense nu trebuie să se vândă ofertantului cel mai mare, dar ar putea semna contracte exclusive de licențiere cu Apple pentru a le da o piesă lipsă din puzzle.

După ce a vizitat PrimeSense în Israel pe o jertfă de tehnologie în octombrie, vestea că nu există nici o înțelegere nu a venit ca o surpriză. În timpul vizitei mele, dezvoltatorii cu care am vorbit au apărut dornici să-și mențină independența, pentru că au vrut să împovăreze limitele tehnologiei pe care o puteau face. Interesant este faptul că controlul bazat pe voce și pe gesturi al unei interfețe TV a făcut parte din prezentare, dar a fost petrecut foarte mult timp pentru a revoluționa cumpărăturile on-line de îmbrăcăminte, văzându-vă în diferite echipamente fără a trebui să vă aflați într- magazin de vânzare cu amănuntul pentru a le încerca.

Apple nu are niciun interes (cel puțin că știm) să cumpărăm haine, însă, de asemenea, nu știm dacă plata PrimeSense a făcut o vizită a făcut parte dintr-o expediție de cumpărături pentru active tehnologice. Apple deja îți place să vorbești cu telefonul tău, astfel încât să poți vorbi cu o cutie sau un televizor și să-ți valci mâinile în fața ei este probabil un amestec atrăgător, dar este pentru că ei doresc să facă ceva diferit sau pentru că alții sunt deja o faci?

Sau poate că nu urmăresc urmărirea mișcării, ci scenarii de urmărire a ochilor pe care le caută ca parte a unui plan pe termen lung. Și lovitura lungă - că Apple intenționează să intre în spațiul de jocuri într-o anumită capacitate (nu o cumpărăm pe aceea). O altă posibilitate este recunoașterea feței. Cutia nouă a Intel va oferi aparent diferite profiluri de utilizatori, care ar putea fi bazate pe aparatul foto care recunoaște fața persoanei. Cât de convenabil, deoarece Kinect pe Xbox One va face același lucru.

Ceea ce pare probabil aici este că Apple planifică ceva mare care ar putea include genul de lucruri pe care îl are PrimeSense, dar nu se bazează pe el. Dacă Cupertino face un televizor, atunci interfața Apple TV va fi în mod firesc software-ul oamenilor uita-te la ea, dar dacă ei de fapt, val de mâini sau de a face "omul care rulează în fața lui este încă ghicesc oricine.