CEO-ul Aereo vrea să transforme televizorul pe cap (și Big Media își dorește capul) - Home Theater - 2019

V.M. Kwen Khan Khu: Temática Gnóstica Transcendental // Entrevista N12 (con Subtítulos) (Mai 2019).

Anonim

Directorul executiv al Aereo, Chet Kanojia, ar fi probabil unul dintre ultimii tipi pentru a primi o invitație la cină de la oricare dintre rețelele mari de televiziune sau companii de cablu. Compania sa de vârf le-a agitat atât de mult încât Fox dorește să-și continue lupta legală până la Curtea Supremă de Justiție, în timp ce ei continuă să avanseze cu planuri de a fanii în toată țara și de a încerca să pună niște murdărie pe metode vechi Consumul TV. Într-un interviu unu-la-unu cu Digital Trends, el ne spune de ce și cum.

Pe scurt, Aereo oferă un serviciu de niveluri în care televiziunea locală transmisă pe calea aerului (OTA) este difuzată prin Internet, astfel încât utilizatorii săi pot viziona programe TV pe computerele și dispozitivele mobile. Acesta oferă, de asemenea, un serviciu de nor DVR, astfel încât conținutul poate fi înregistrat și redat la discreția utilizatorilor.

Vestea a fost bună pentru Kanojia și co. în ultima vreme. Aereo a câștigat o altă victorie asupra rețelelor, după ce o instanță federală de apel a refuzat o moțiune de audiere a cazului în care a decis inițial în aprilie. Și PlayOn a anunțat că va sprijini pe Aereo pe consolele de jocuri, pe dispozitivele Google TV și Android să meargă cu sprijinul său pentru alte canale și furnizori de conținut.

Veți putea să vă recuperați știrile locale în timp ce vă aflați într-o cabină sau în autobuz sau urmăriți spectacolul preferat pe care l-ați înregistrat deja pe DVR-ul dvs. Aereo.

Kanojia nu a avut prea multe de spus în legătură cu aceste aspecte, cu excepția faptului că Aereo și PlayOn nu au afiliere la afaceri, dar în interviu a vorbit îndelung despre planurile viitoare și despre ce rol poate avea o companie dincolo de asta.

După lansarea la New York în toamna anului trecut, compania a anunțat lansarea în acest an, care va permite extinderea acesteia la 22 de piețe în 2013. Până în prezent, Boston și Atlanta se află la bord, Chicago fiind stabilit pentru debutul său la 13 septembrie. ritm și mergând târziu în acest an, cum s-ar putea lansa alte 19 piețe în doar trei luni?

"Începând cu mijlocul lunii august, va exista un alt anunț cu o cadență de aproximativ o dată pe săptămână sau o dată la două săptămâni, pentru 10-15 piețe suplimentare de urmat. Scopul a fost de a obține o grămadă de ele în timpul verii, și suntem încântați că vom face acest lucru ", spune Kanojia.

Suportul Android pentru smartphone-uri și tablete va veni la sfîrșitul lunii august, alături de lucrul la lansarea unui canal Roku și a aplicațiilor Aereo pentru console de jocuri până la sfârșitul anului. Nu va exista suport nativ pentru BlackBerry 10 sau Windows Phone, dar Kanojia a subliniat că acestea ar putea funcționa din punct de vedere tehnic dacă browserele acceptate precum Chrome, Firefox și Opera rulează pe fiecare platformă.

Aereo nu a dezvăluit numărul de abonați pe care îi are în prezent, și nici rata de creștere a acestora, iar Kanojia nu era pe punctul de a le pune acolo, adăugând că rapoartele despre aceste cifre din mass-media au fost "incorecte".

Vrăjmășia adresată societății sale de rețelele și companiile de cablu ia dat un impuls pentru a continua cu ceea ce el numește "o misiune de a construi o companie de declarații" pentru a furniza un serviciu pe care consumatorii îl caută ca o alternativă la ceea ce sa stabilit rețelele și companiile de cablu au fost hawking de ani de zile.

"Aceasta devine parte a culturii și a brandului. Ne gândim la aceasta ca la o ocazie de odinioară în care veți avea o misiune clară definită, mult mai mare decât produsele sau profiturile, prin ideea de a aduce pe piață echitatea, echilibrul și transparența, pentru că avem totul pentru a câștiga și nimic de pierdut ", spune el. "Din fericire pentru noi, actualii operatori se află într-o situație dificilă în care sistemele de înființare nu sunt transparente și sunt construite pe premisa creșterii continue a prețurilor și ratelor, ceea ce creează o furtună perfectă pentru cineva ca noi să construim o companie de declarații".

  • 1. Antena Aereo
  • 2. Matricea antenei Aereo

Kanojia menționează rapid faptul că Aereo este încă o companie mică, însă ar putea reuși să câștige 1% din piața de vizionare a televiziunilor oriunde ar funcționa, doar pentru a se prezenta fără niciun fel de marketing sau explicații. El afirmă că un motiv important pentru care are cel puțin un punct de vedere este că tendința conținutului la cerere continuă să se acumuleze mai repede decât unii furnizori de televiziune mai mari se pot descurca.

"Nu ar trebui să subestimăm puterea operatorilor de a menține ușile blocate de foarte mult timp. Acestea sunt toate schimbările fundamentale care încep, ceea ce înseamnă că companiile trebuie să se confrunte cu ceea ce apetitul lor este să fie în astfel de afaceri ", spune el. "De exemplu, în ultima vreme există o mulțime de rapoarte despre companiile care încearcă să devină în mod eficient societăți video de tip" over-the-top "(OTT). Problema este că nu poți să bați pe ușa cuiva și să spui că vrei să plătești o primă pentru conținutul lor. Dacă sunteți un programator, totul este condus de taxele de afiliere pe partea cablului de către distribuitorii de cablu, care pot fi de fapt proprietarul și cel mai mare client, astfel încât oamenii să subestimă cât de înrădăcinat este ecosistemul ".

Într-adevăr, în spațiul OTT a avut loc multă mișcare, Samsung achiziționând Boxee, iar Hulu a fost aproape încărcat până la ora 11, iar Apple aparent căutând ceva de adăugat la proiectul său de televiziune cu zvonuri.

Din perspectiva lui Kanojia, următorii cinci până la opt ani vor vedea un "nivel dramatic al schimbării", în care ideea a ceea ce arată un canal sau o rețea de cablu se transformă complet, deoarece realitatea este că spectatorii colectează mari biblioteci de conținut din diverse surse, streaming sau platforme a la carte și folosirea software-ului de curățare pentru a-și pune ferm controlul asupra a ceea ce doresc să vadă și unde.

"Nu ar trebui să subestimăm puterea deținătorilor noștri de a ține ușile blocate de foarte mult timp …"

"Abilitatea de a sursa și de a produce conținut la o rată mult mai scăzută și mai ieftină, modul în care consumatorii au acces la el și care joacă un rol în asta, se schimbă în bine, în special pentru creatorii de conținut, deoarece aceștia păstrează mult mai mult banii ", spune el. "O mulțime din instituție cheltuiește zeci de milioane în lobby, și nu asta vom face. Consumatorii noștri vor fi avocații noștri. Vom lua fiecare bănuț pe care îl putem și să-l investim în îmbunătățirea calității, a resurselor și a oamenilor, spre deosebire de urmărirea unei creșteri rapide ".

Televiziunea a devenit, de asemenea, socială, iar site-urile precum Twitter și Facebook au rămas în reacție și comentarii de la spectatori, deși Kanojia spune că nu știe ce poate oferi Aereo pe această parte. Ceea ce văd în prezent cu integrarea socială în televiziune nu a fost interesant pentru el, în ciuda unor "lumini de lucruri interesante", cum ar fi ceea ce este trending sau popular care duce la descoperirea de conținut.

"Cel mai important aspect pe care socialul îl poate aduce este personalizarea, așa că vom face câteva lucruri în acest an pentru a experimenta și vom face tweeting-ul de bază și strigătele-out pe care trebuie să le facem. Unde ar putea fi cu adevărat interesant este în domeniul personalizării, pentru că există un volum de informații despre sursa deschisă despre ceea ce ești și care sunt tendințele tale prin ceea ce te uiți ", spune el.

De fapt, el simte că Aereo este un experiment cultural și social în sine. Este vorba și despre contextul din jurul televiziunii de astăzi, spune el, cel puțin în noțiunea de conținut live și ce se întâmplă la un moment dat.

Chet Kanojia

"Desigur, DVR vă permite să vă prindeți mai târziu, dar pentru a deveni acest puls în mâinile oamenilor, trebuie să mergeți în jos pe calea a ceea ce este important pentru ei chiar acum și ar trebui să fie întotdeauna ceva relevant care să fie disponibil ei pot prinde ", spune el.

Asta este ceea ce alți furnizori precum Netflix, Hulu și Amazon Prime fac deja, iar Kanojia arată că obținerea aceluiași tip de acces la știri live, sport și conținut local cu 8 dolari pe lună pentru a începe, Aereo ar putea fi o piesă cheie a acelui puzzle schimbă bine lumea TV. Tehnologia elimină barierele de a obține la televizor, care este altfel disponibil gratuit. Veți putea să vă recuperați știrile locale în timp ce vă aflați într-o cabină sau în autobuz sau urmăriți spectacolul preferat pe care l-ați înregistrat deja pe DVR-ul dvs. Aereo. În cazul în care bătăliile în instanță sunt o indicație, Big Media îl urăște, probabil pentru că popularitatea lui Aereo ar eroda probabil profitul de profit pe care îl bucurau de ani de zile. Oamenii tind să voteze cu portofelele, iar Big Media ar putea să nu aibă prea multe opțiuni în privința modului în care aceasta se reduce.