Aereo, care se extinde la Chicago, va intra pe 13 septembrie - Home Theater - 2019

Marea Iluzie - Ce nu știți despre 9/11 (Partea 1) (Subtitrat) (Mai 2019).

Anonim

Aereo își va extinde serviciul de difuzare a emisiunilor de televiziune live la Chicago la 13 septembrie, a anunțat CEO-ul și fondatorul Chet Kanojia la TechWeek Chicago, care acum aduce numărul de piețe operaționale la patru.

Aereo a intrat cel mai recent în Atlanta pe 17 iunie, după ce sa extins deja la Boston în luna mai de la baza sa din New York. Desfășurarea în Chicago acoperă o suprafață de 9, 5 milioane de persoane, deci este cea mai mare piață din afara New York-ului pentru serviciul de streaming. Acesta va fi disponibil în 16 județe din Illinois și Indiana.

În Chicago, vor fi disponibile rețele importante precum WLS-TV (ABC), WFLD-TV (FOX), WMAQ-TV (NBC), WBBM-TV (CBS) și WYCC (PBS) - interese speciale și canale de limbi străine.

Aereo folosește Internetul pentru a transmite direct semnalele TV live către abonații care utilizează antena unică și pot viziona pe un computer sau pe un dispozitiv mobil compatibil. Serviciul are, de asemenea, caracteristici DVR care permit abonaților să întrerupă, să deruleze și să redirecționeze rapid programele și chiar să le înregistreze pentru o vizualizare ulterioară.

Județele din Illnois care vor putea folosi serviciul includ Cook, DeKalb, DuPage, Grundy, Kane, Kankakee, Kendall, La Salle, Lacul, McHenry și Will. În Indiana, Jasper, La Porte, Lacul, Newton și Porter vor fi eligibile.

Nu este clar ce reacții, dacă există, vor avea aceste rețele, dacă ar fi vreodată, la această ultimă extindere, având deja o luptă juridică în curs de desfășurare pentru al închide pe Aereo. O parte a litigiului rezultă din faptul că Aereo nu plătește taxe de retransmitere rețelelor pe care le distribuie și că nu există acorduri privind veniturile publicitare din reclamele redate pe aceste canale. Fox și CBS au amenințat că își vor scoate semnalele OTA și vor merge pe cablu numai dacă Aereo nu este făcută pentru a opri operațiunile sale de către instanțe.

Pentru Aereo, se pare că este o afacere obișnuită, în cazul în care serviciul oferă un membru începând cu 8 dolari pe lună pentru acces și 20 de ore de stocare DVR. Pentru 12 dolari pe lună, abonații pot face upgrade la 60 de ore de stocare. Există, de asemenea, un proces de 30 de zile pentru a încerca serviciul înainte de a plăti ceva.

Aereo a afirmat inițial, în cursul anului, că se va extinde agresiv pe 22 de piețe din întreaga țară în 2013, dar Chicago este doar al treilea dintre cei care până în prezent și va intra live în septembrie. Probabil că încă 19 vor intra în viață până la sfârșitul anului, pare puțin cam atrăgător în acest moment, deși Kanojia a sugerat că mai multe anunțuri sunt în curs de desfășurare.