93 de milioane de mile fără fir: Eton lansează difuzoarele Bluetooth Rugged Rukus și Rukus XL Solar-Powered - Home Theater - 2019

The Great Gildersleeve: Leroy's Pet Pig / Leila's Party / New Neighbor Rumson Bullard (Mai 2019).

Anonim

Consultați comentariile complete despre difuzoarele bluetooth Eton Rugged Rukus și Eton Rukus XL.

Echipamentul ecologic Eton a prezentat la începutul acestei luni două noi adăugări la gama de difuzoare portabile de la CES 2013, ambele având impact redus din punct de vedere ecologic și impact estetic.

Realizate de acea sursă naturală de energie naturală - AKA, soarele - Rugus Rugus și Rukus XL au fiecare panou solar care le permite să strălucească fără ajutorul oricărui cablu. Mai mult, ambele unități oferă încărcare prin USB, permițându-vă să porniți telefonul inteligent, tableta sau computerul în timp ce ascultați.

Rukusul Rugged este cel mai portabil al perechii. Cu difuzoare compatibile Bluetooth, ușoare și stropitoare, difuzorul versatil se joacă printr-o baterie internă de litiu, care se reîncarcă prin lumina soarelui sau printr-un adaptor de ca inclus. Unitatea rulează, de asemenea, doi difuzoare full-range.

Rukus XL, pe de altă parte (imaginea de mai sus), este un dock destul de beaș . Dispune de un compliment robust al șoferilor, incluzând două tweetere, două woofere și patru radiatoare pasive. Dispozitivul compatibil Bluetooth oferă și un spațiu de stocare încorporat pentru dispozitive mobile, un mâner de transport și o gamă de panouri solare de 72 de metri pătrați.

Rugul Rugus pare a fi la un preț adecvat, dar Rukus XL vorbește un joc mare pentru un vorbitor de 200 de dolari. Ori este una dintre cele mai bune oferte de bang-pentru-dvs.-buck acolo, sau există o captură. În timpul limitat pe care l-am avut cu dispozitivele de la CES 2013, părea să fie primul, dar ne-am propus să facem o examinare completă pentru a face o judecată finală.

Rugus Rukus va fi disponibil in T1 2013 pentru 100 de dolari, in timp ce Rukus XL va scadea in T2 2013, cu amanuntul de 200 de dolari.

Check out review-ul nostru de Rukus Solar pentru a vedea cum am simțit despre ofertele vorbitorilor lui Eton în trecut.