9 aplicații home theater pentru a vă îmbunătăți ecranul mare cu un mic ecran - Home Theater - 2019

Ariel Garten: Know thyself, with a brain scanner (Mai 2019).

Anonim

Personalizarea dvs. de home theater este o explozie. Dar ce faceți de îndată ce ați instalat deja acel ecran plat ultra-subțire, ați instalat sistemul de difuzoare nucleare și ați conectat playerul Blu-ray care nu face decât impozitele? Probabil că portofelul dvs. a pierdut câteva kilograme până atunci; astfel încât dacă nu ați terminat optimizarea experienței dvs. home theater, veți dori o alternativă ușor mai ieftină înainte.

Ei bine, există o aplicație pentru … știi restul. Să încercăm să trecem printr-un articol legat de aplicație fără a folosi acel clișeu special. Acestea fiind spuse, aplicațiile home-theater au progresat mult dincolo de modul "Wow, pot folosi telefonul meu ca stație la distanță". Aplicațiile pot îmbunătăți acum experiența dvs. de home theater într-o mulțime de moduri creative și utile. Și cea mai bună parte este că, de obicei, nu vă vor pune înapoi mai mult de câțiva dolari. Iată o listă cu 9 aplicații care sunt mari utilitare pentru orice sistem de home theater.

RunPee (gratuit) pentru iOS, Android, Windows 7

Pe lângă faptul că este o piesă de conversație grozavă, aplicația RunPee.com este de fapt foarte utilă. Căutați orice film vizionați, iar aplicația va identifica mai multe locații în care acțiunea se oprește și vă puteți strecura într-o pauză de baie, fără să pierdeți prea mult. Dacă ești singură, e ceva numit buton de pauză, dar dacă ești proprietarul unui nou sistem home theatre, probabil că vei găzdui o cameră plină de momente din când în când.

Glosar pentru Home Theatre ($ 0.99) pentru Android

Această aplicație este un glosar simplu al cuvintelor cheie de la casa de teatru, cu fiecare definit în termeni de laic, mai degrabă decât în ​​talk-ul techy. Fie că încercați să vă educați înainte de a efectua o achiziție majoră, fie că doriți să impresionați prietenii dvs. cu lexicul dvs. tehnic, această aplicație este pentru dvs.

Dijit (gratuit) pentru iOS, Android

Amintiți-vă când v-ați uitat la MTV Cribs și ați văzut că celebrități au dezlănțuit telecomenzile de acasă? Au aprins luminile, au închis perdelele și au aprins ecranul plat, toate cu câteva robinete pe un ecran tactil. În prezent, tot ce aveți nevoie pentru acest omnipotență este un telefon inteligent și un cont bancar gol. Aplicația universală gratuită Dijit pentru telecomandă se conectează la echipamentele și aparatele de acasă, astfel încât să vă puteți controla casa de pe palma mâinii.

IMDB (gratuit) pentru iOS, Android, Windows 7

Dacă un nume de actor sau actriță se află pe vârful limbii și vă răstălmăciți creierul încercând să vă amintiți, nu vă îngrijorați. Îți poți scoate povestea vieții în câteva secunde cu aplicația gratuită a IMDB. Puteți, de asemenea, să vă afișați opțiunile pentru filme accesând categoriile de utilizatori și mesajele de chat. Ce cinephile nu ar vrea o bază de date pentru filme la îndemână?

Audiocalc & Videocalc ($ 3) pentru iOS

Un duo de aplicații care în mod esențial funcționează ca unul, Audiocalc & Videocalc vă permit să vă optimizați sistemele audio și video astfel încât să auziți fiecare decibel și să vedeți fiecare pixel în mod corespunzător. Indiferent dacă încercați să evaluați puterea amplificatorului sau să aflați unde să amplasați proiectorul, aceste aplicații ați acoperit. La 3 USD, este puțin mai ieftin decât să angajezi un instalator.

i.TV (gratuit) pentru iOS

i.TV este una dintre cele zeci de aplicații care oferă servicii de televiziune mobilă, dar pur și simplu o face mult mai bine decât majoritatea. Interfața sa ușoară pe ochi și ușurința utilizării sunt caracteristici care îl diferențiază de mulțimea de aplicații care caută să umple această nișă particulară. Oh, și cea mai bună caracteristică a tuturor? Este gratis.

HTCables ($ 0.99) pentru iOS

O altă aplicație bazată pe educație, serviciul HTCables este de a ghida începătorii prin procesul de optimizare a home-teatrului prin alegerea celor mai potrivite cabluri și conexiuni. Cablurile sunt de obicei ieftine, însă alegerea tipurilor greșite poate diminua experiența dvs. de vizionare. HTCables oferă descrieri ale majorității cablurilor A / V majore, liste de dispozitive recomandate pentru fiecare, imagini ale produselor disponibile și link-uri pentru a le achiziționa - toate pentru doar un buck.

Speaker Pop ($ 5) pentru iOS

Difuzorul pop este un tester de polaritate în palmă care vă va spune imediat dacă difuzoarele dvs. sunt sau nu conectate corect. Aplicația este utilă atât pentru afaceri, cât și pentru plăcere și funcționează ascultând pentru un sunet "pop" din difuzor și executând o analiză DSP ulterioară. Totuși, un alt mod de a vă asigura că beneficiați cât mai mult de echipamentul dvs. A / V.

DB ($ 1) pentru iOS

DB este una dintre cele mai importante intrări de pe lista noastră. Acesta servește ca un simplu contor de decibeli, permițându-vă să calibrați nivelurile difuzoarelor manual. Dacă sunteți un cititor de tendințe Digital avid, știți că recomandăm calibrarea manuală în ghidul de configurare a boxelor home theater. Ca un bonus suplimentar, cei care sunteți adevărați audiofili pot folosi aplicația pentru a măsura intensitatea relativă a evenimentelor sportive, a concertelor și a altor evenimente cacofonice.