Cum se pornește jocul pe PSP - alte - 2019

Tutorial Cum Sa Iti Pui Jocuri Pe PSP(nu mai merge pe versiunile de soft) (Iulie 2019).

Anonim

Adesea, proprietarii PSP instalează jocuri găsite pe Internet pe consola lor de jocuri. Deci, jocurile PSX-PSP de la prima Playstation sunt destul de populare, special convertite pentru a lucra pe modelele PSP moderne. Prin aderarea la un anumit algoritm de acțiuni, puteți descărca, instala și activa jocul pe PSP.

instrucție

1

Aflați firmware-ul consolei dvs. de jocuri. Pentru aceasta, mergeți la meniul "Setări" → "Setări de sistem" → "Informații despre sistem". În titlu după versiunea de firmware ar trebui să fie literele OE-A sau M33. Dacă nu există astfel de scrisori, trebuie să reîncărcați consola, altfel puteți instala numai jocurile oficiale cumpărate pe PlayStation Store.

2

Instalați pluginul. Creați un folder seplugins în dosarul rădăcină al cartelei de memorie. Apoi mergeți la dosarul Recovery → Plugins și porniți pluginul. Țineți tasta R atunci când porniți consola și selectați pop-urile necesare (Popsloader 5.50GEN este plasat pe partea de sus a 5.00m33-2). Copiați dosarul seplugins în rădăcina cardului de memorie. Va apărea o întrebare dacă doriți să înlocuiți dosarul. Sunt de acord să înlocuiți, să nu salvați ambele foldere.

3

Ștergeți fișierul vechi de pe cartela de memorie. Acest fișier este localizat în directorul ms0: / seplugins /. Apoi, reporniți PSP-ul utilizând meniul VSH (Selectați → Resetare dispozitiv). Fișierul config.bin actualizat va reapărea pe cartela de memorie.

4

Descărcați jocul de care aveți nevoie. În cele mai multe cazuri, pe forumurile de distribuție a jocurilor, fișierele cu jocuri sunt implementate ca foldere care conțin fișierul Eboot.pbp. Orice joc va fi numit în acest fel, numai numele dosarelor care le conțin vor fi diferite.

5

Conectați conexiunea USB și eliminați fișierul de joc în folderul ms0: \ PSP \ GAME \ Nume_Games. De exemplu: ms0: \ PSP \ GAME \ Resident_Evil \ EBOOT.PBP.

6

Rulați jocul. Pentru aceasta, deconectați conexiunea USB, reporniți consola și deschideți dosarul cardului de memorie în secțiunea "Joc" a consolei. Aici veți vedea jocul dvs. Cele mai multe distribuții indică ce Pops trebuie să instalați și să utilizați pentru lansarea jocului ales.

7

Porniți descendentul. Țineți apăsată tasta R imediat după pornirea jocului. Va apărea un meniu cu firmware diferit. Linia de fund - utilizați Pops'a, în funcție de firmware-ul instalat pe PSP. Selectați versiunea dorită, apăsați X și bucurați-vă de joc.

  • Cum se instalează jocuri pe PSP în 2018