Sfat 1: Cum să rescrieți video de la o cameră video la un computer - Echipamente de birou - 2019

Calculus I: The Product Rule (Level 1 of 3) (Iulie 2019).

Anonim

Cât de dragi pentru noi fiecare minut de viață, și mai ales cei care sunt plini de impresii vii! Astăzi, datorită tehnologiei moderne, putem lăsa memoria oricăror astfel de momente! Cea mai ușoară și mai fiabilă metodă de a face acest lucru este să salvați fotografii și videoclipuri pe computerul personal.

Veți avea nevoie

  • Camera, miniUSB, computer, discuri de șofer sau internet.

instrucție

1

Conectați aparatul foto la computer și porniți-l. Pentru a face acest lucru, utilizați miniUSB. După aceasta, ar trebui să înceapă procesul de căutare a noilor echipamente.

2

Dacă procesul nu a început, încărcați discurile șoferului și instalați tot ce aveți nevoie de ele.

3

Rulați programul pentru a distila videoclipul. Puteți utiliza fie cea oferită pe disc, fie un program care se află în orice versiune de Windows - Windows Movie Maker.

4

Pentru a porni Windows Movie Maker, faceți clic pe Start - Programs (Programe), apoi găsiți Windows Movie Maker.

5

Deschideți programul, găsiți fila Fișier și în fila Fișier faceți clic pe Importare de pe o cameră digitală.

6

Setați toți parametrii necesari (calitatea videoclipului, aspectul imaginii etc.) și faceți clic pe Start.

Fiți atenți

Dacă nu aveți la îndemână discuri de șofer, le puteți descărca de pe Internet și le puteți instala pe computer.

Sfat bun

Dacă decideți să utilizați programul pentru rescrierea videoclipului, care a fost furnizat pe disc cu aparatul foto, instrucțiunea vă va ajuta să înțelegeți acest lucru. O puteți găsi în cutia de sub camera.

  • Descrierea detaliată a procesului de transfer de video de la camere digitale în pachete diferite.
  • program de la camera video la calculator

Sfat 2: Cum să rescrieți video de la cameră la disc

La fiecare câțiva ani, aparatele și echipamentele de ultimă generație sunt produse, deci există o problemă a interconectării vechilor camere video optice și a noilor medii digitale. Cum să rescriim inițial materiale video valoroase pentru noi în mass-media fiabile și moderne?

Veți avea nevoie

  • - calculator
  • - card de captură video
  • - VCR,
  • - unitate DVD-RW

instrucție

1

Pentru procesul de copiere, aveți nevoie de un computer, o placă de captură video sau un tuner TV cu o intrare video, un aparat video care citește caseta și o unitate DVD-RW care ne ajută să ardem video pe disc. De asemenea, este necesar să aveți software-ul necesar care va recepționa și transcoda semnalul video, dar de obicei este deja pe cardul de captura video. Mai întâi, instalați în computer un card de captură video și instalați toate driverele și programele necesare pentru înregistrarea pe acesta.

2

Conectați aparatul video la placa video conform instrucțiunilor tehnice și pregătiți casetele pentru dublare. Porniți caseta din VCR și software-ul de înregistrare de pe computer și faceți clic pe "start" a înregistrării. În acest moment, placa video, având percepția semnalului analogic primit de la recorder, îl transformă cu ajutorul programelor speciale numite codecuri. Informațiile recodificate vor fi salvate într-un anumit fișier sau în mai multe fișiere, în funcție de formatul salvării.

3

Așteptați un timp până când videoclipul este înregistrat și salvat într-un fișier separat de pe computer. De îndată ce apare "înregistrarea video" pe monitor, este necesar să apăsați butonul "stop înregistrare".

4

După rescriere, puteți viziona deja videoclipul de pe mediile analogice de pe computer. Dacă se potrivește calitatea redării, executați un program pentru a scrie fișiere pe un disc, cum ar fi Nero. Introduceți un CD gol în unitate, dați-i numele dorit în programul deschis și trageți toate fișierele înregistrate în fereastra corespunzătoare. Faceți clic pe "inscripționați", așteptați până la sfârșitul înregistrării și scoateți discul finalizat împreună cu videoclipul. Cu toate acestea, trebuie reținut faptul că calitatea imaginii de pe banda video va deveni calitatea unui CD sau DVD, cu alte cuvinte, tot zgomotul înregistrării va rămâne neschimbat când se suprascrie.

Fiți atenți

Noile discuri CD sau DVD au o serie de avantaje: pot fi rescrise în mod repetat cu aceeași calitate a produsului finit, timpul de stocare al acestor discuri este aproape nesfârșit și tehnologia este acum adaptată pentru a citi informații din mediile digitale, nu din cele analogice.

Sfat bun

Videoclipul digital rezultat poate fi trimis prietenilor prin e-mail, câteva editări: adăugați muzică, efecte video, subtitrări.