Cum de a alege o cameră digitală SLR - Echipament fotografic și video - 2019

10 MOTIVE ca sa alegi SONY RX100 VI (Iulie 2019).

Anonim

Așadar, dacă ați câștigat suficientă experiență, alergând peste tot cu o "cutie de săpun" digitală și fotografiind totul la rând, ați decis să vă schimbați vechea cameră foto la cea profesională. Firește, cea mai bună alegere pentru dvs. ar fi un dispozitiv oglindă. Dar trebuie să o alegeți cu înțelepciune.

instrucție

1

Atunci când alegeți o cameră digitală SLR , acordați atenție opțiunii. Amintiți-vă că nu va lua o cameră, ci o lentilă. Prin urmare, dacă aveți gânduri să cumpărați o cameră scumpă cu un obiectiv ieftin, conduceți-i în iad. Începeți să cumpărați un set de bază pentru a cumpăra mai târziu lentile suplimentare pentru "efecte". Nu fi zgârcit și obțineți o cameră foto reflexă de la un producător renumit. Deși va costa mai mult, vă veți asigura împotriva eventualelor probleme cu achiziționarea de lentile și alte accesorii.

2

Un alt sfat: nu vă deranjează ergonomia. În fiecare dintre noi trăiește un anumit potențial de învățare. În timp, vă veți aminti de interacțiunea tuturor acestor butoane, șuruburi și roți. Desigur, vreau să lucrez cu ușurință, dar numai confortul se manifestă cu timpul. Prin urmare, deocamdată, gândiți-vă la dimensiunea și greutatea dispozitivului.

3

Există câteva reguli pe care trebuie să le citiți înainte de a alege un SLR. Pentru ca prietenii și vizitatorii forumurilor tematice să poată vorbi, simțiți-vă liber să alegeți un dispozitiv de oglindă entry-level, indiferent de producător. Nu există nicio distincție între ele, cu excepția valorii.

4

Dacă acordați mai multă atenție părții funcționale, amintiți-vă că majoritatea "gadget-urilor" pentru utilizatorii novici ai camerelor SLR (cum ar fi un stabilizator optic, un meniu cu solicitări, momente de joc) sunt prezente în modelele mărcilor Sony și Olympus. Modele similare de la Canon și Nikon sunt mai scumpe, dar sunt mai grave. Dacă nu doriți să plătiți mult, cumpărați modele mai puțin costisitoare, dar acordați atenție producătorului. După cum sa menționat deja, cumpărarea unei camere cunoscute vă va oferi o selecție ușoară și achiziționarea de accesorii pentru dispozitiv în viitor.

5

Gândiți-vă cu atenție înainte de a cumpăra o cameră digitală SLR. Mergeți la cumpărături, căutați în zonele de Internet. Evaluați fiecare model care vă interesează. Aflați toate avantajele și dezavantajele acestui model și apoi decideți care dintre plusuri sunt mai importante pentru dvs. și care minusuri sunt cele mai nedorite. Înțelegeți că problema alegerii unei camere digitale SLR este la suprafață. După ce ați făcut o analiză sobră, o veți găsi cu siguranță.

Sfat bun

Nu priviți camerele de luat vederi ale altor persoane, indiferent cât de sofisticate sunt acestea. "Am o cameră extraordinară care împușcă mai bine decât oricine altcineva" - trebuie să decideți singur. În caz contrar, riscați să începeți o cursă fără arme "de arme", care nu va duce la nimic bun.