Cum de a alege un telefon tactil - Telefoane mobile - 2019

Prezentare Telefon Samsung Galaxy Grand Prime G531 (Iulie 2019).

Anonim

Odată cu apariția touchscreen-urilor pe telefoanele mobile, aceste dispozitive au devenit cu adevărat computere handheld. Capacitățile lor sunt uimitoare, dar pentru a naviga în toate varietățile de modele, merită să știți care este diferența dintre ele.

instrucție

1

Cineva alege un telefon touchscreen, concentrându-se în primul rând pe aspectul său, iar cineva nu vede punctul de plată a unei cantități mari de bani pentru o varietate de posibilități care afectează modelele scumpe. Dar, există mulți dintre cei care cumpără un telefon touchscreen pentru a nu numai să sune și să scrie SMS, ci și pentru a putea naviga confortabil pe Internet și pentru a viziona filme.

2

Ecranul tactil extinde foarte mult capabilitățile unui telefon mobil, în primul rând datorită ecranului mare - nu este nevoie să alocați spațiu suplimentar pentru tastatură pe telefon. Dimensiunea ecranului tactil pentru toate modelele este diferită, deci dacă pentru dvs. factorul determinant este capacitatea de a viziona filme și de a deschide pagini de internet, ar trebui să vă uitați la modelele cu un afișaj mare. Atunci când alegeți un telefon cu ecran tactil pentru navigarea pe Internet, asigurați-vă că telefonul este echipat cu un modul Wi-Fi, în caz contrar costurile de conectare mobilă pot crește dramatic, iar viteza de conectare va rămâne foarte dorită.

3

Telefoanele cu afișaj touchscreen permit, de regulă, apăsarea nu numai cu degetul, ci și cu un dispozitiv special, ca un pointer, cu un stylus, ceea ce face foarte convenabil să tastați SMS-uri și să efectuați alte acțiuni. Cu toate acestea, unii producători, produc astfel de modele de telefoane touch, care percep apăsarea doar cu un deget. Merită să te gândești că este mai convenabil pentru tine.

4

Majoritatea telefoanelor cu ecran tactil permit introducerea textului pe o tastatură QWERTY de dimensiuni mari, dar modelele cu costuri reduse oferă cel mai adesea o tastatură alfanumerică pe ecran complet care simulează cheile unui telefon obișnuit. Nu este atât de convenabil și nu se potrivește cu toată lumea.

5

Fotografiere și video de înaltă calitate este o caracteristică suplimentară a unui telefon touchscreen, dar calitatea, de regulă, depinde în mod direct de prețul dispozitivului. Aproape toate modelele au capabilitățile unui music player, dar verificați dacă există o mufă de 3, 5 mm pentru conectarea căștilor obișnuite într-un model care vă place - adesea căștile care vin nu sunt deosebit de plăcute cu sunet de înaltă calitate.

6

Dacă sunteți un autovehicul și, în plus față de capabilitățile de bază ale unui telefon touchscreen, doriți să obțineți un bonus frumos, ar trebui să vă uitați la modelele care au un navigator GPS în activele lor. Acest dispozitiv util în telefoane touch depășește cu mult confortul navigatorilor de telefoane mobile convențional datorită dimensiunii ecranului și ușurinței de intrare.

Articol relevant

Care este mai bine - iOS sau Android?