10 dezastre de la home theater - Home Theater - 2019

Life is Fun - Ft. Boyinaband (Official Music Video) (Mai 2019).

Anonim

Cei mai mulți dintre noi au văzut cel puțin una dintre cele 10 cele mai bune liste de home theater care îngrămădesc Internetul. Toate sunt aproape la fel: setări de tip kick-ass, care arată ca Batcave sau podul uneia dintre cele mai multe versiuni ale Starship Enterprise. Sunt distractiv să se uite și, probabil, vom pune împreună o versiune actualizată a unei astfel de liste. Dar înainte de a merge acolo, putem recunoaște doar faptul că nu toți cei care dețin un home theater sunt bogați? Există un astfel de lucru ca un home theater ghetou, sau, un DIY special, dacă preferați. Hei, unde există voință, există o cale. Totuși, unele idei sunt doar rele, indiferent dacă le rotiți. Despre asta este vorba. Iată 10 … er … abordări unice ale designului home theater. Utilizați acest lucru ca un exemplu de ceea ce trebuie evitat dacă decideți să începeți un proiect similar.

MacGyverul

Evitați tentația de a vă conecta la MacGyver home theater împreună. Uite, eu am Jerry-a făcut o mulțime de lucruri în zilele mele, dar nimic atât de groaznic ca asta. Nu sunt sigur ce îmi place cel mai mult, sistemul de suspendare a cablului telefonic, contra-balanța cablului VGA, mufa de lumină de la care este suspendată sau faptul că proiectorul pare să fie conectat prin S-Video. Dar vă pot spune că nu-mi place ideea unui proiector care să cadă liber, dându-i unui prieten sau unui membru al familiei o contuzie. (Imagine de la curtea AVS Forum)

Macklemore

Da! Îmi place stilul tău, frate. Fac. Există o vreme în care s-ar fi putut face așa ceva chiar așa. Magazinul de spitale este un loc minunat pentru a ridica niște difuzoare răcoritoare de epocă. Dar strângerea lor împreună și stivuirea lor nu funcționează pe mai multe nivele diferite. Mulțumesc pentru râde. (Imagine de la curtea lui Cheezburger)

Hoarderul

Omule! Curățați-vă camera, sau bunica va veni acolo și vă va lua jucăriile. De asemenea, puteți vedea chiar ecranul respectiv? (Imagine de dragoste de 80skid)

Familia Flintstone

A sunat Fred Flinstone; vrea pătură înapoi. Ok, nu e nimic în neregulă cu o mică acțiune de teatru de acasă. Rustic chiar. Dar acest ecran arată ca o piele de bivoliță tăbăcită care a fost întinsă până la limită. Și rocile și cârpele? (Imagine de la curtea lui Houseface)

The Rookie

Pentru a fi corect, a fost o primă încercare pentru cineva. Și nu încercăm să însemnăm aici, ci doar că acesta este un exemplu minunat de ce să nu faceți. Este un televizor frumos și un receptor frumos, dar televizorul este prea înalt și difuzoarele? Doar nu. Orice merită făcut este meritat … bine … mai bine decât asta. (Imagine de la curtea AVS Forum)

Liberace

Oh ornate casa de teatru, cum te urăsc? Permiteți-mi să contez căile: cadrele de artă potrivite, cuburile pictate în crom pulverizat, sistemul audio de birou executiv superglued sub cubbies. Liberace ar fi săpat-o, totuși. (Imagine cu amabilitatea lui Arlioni)

Pinkman

Care ar fi majoritatea copiilor în vârstă de 19 ani pentru sistemul final, în cazul în care banii nu ar fi îngrijorați? Exact ceea ce a făcut Jesse Pinkman în Breaking Bad. Cele mai mari boxe posibile, o amplificare suficientă pentru a alimenta un bloc de oraș, două egalizatoare de 150 de benzi și o mulțime de lumini strălucitoare care nu fac nimic. Bine jucat, Pinkman. Bine jucat. (Prin amabilitatea AMC)

Bongul

R: Fumul este rău pentru electronică. B: Curățați rășina de pe birou, pentru că strigați cu voce tare. C: A și B. (Imagine de la Techpowerup)

Cuibul

Sârmă de gestionare este o durere în gât. Nimănui nu-i place să se ocupe de asta. Acest lucru, totuși, este total inacceptabil. Există o încălcare a codului de incendiu care se întâmplă undeva, ca să nu mai menționăm o grămadă de mojonări între semnalele componente. Nu lăsați lucrurile să ajungă la acest punct. Pentru că, odată ce o fac, e greu să o faci ca un bărbat și să ai grijă de afaceri. (Imagine de la curtea Audioholics)

Vegas Strip

Ummmmmm … nu ar trebui să fie un home theater? Sunt jos cu teme. Sunt mai ales cu temele Star Wars. Dar tot ce neon îmi face să vreau să-mi distrug ochii. Acest lucru arată mai mult ca patul de bronz al lui Paul Bunyan, dacă mă întrebi. Nu aș ști dacă să arunc o lovitură sau să arunc niște acid în această articulație. (Imagine de la curtea CEpro)